No, skoro masz do mnie osobiste pytania, to szczerzę i z chęcią odpowiem. Panowie i panie, prosze usiąść, rozsiąść się w fotelach i wysłuchać wzruszających zwierzeń, nienormalnego nastolatka
1.Ile lat temu byłeś w tym teatrze?
Rok temu i na razie nie ciągnie mnie tam.
2. pytanie....a na "12 Lawkach" byłeś (były bez cenzury -super musical, szerokie spodnie i przekleństwa w strone publiki... rzeczywiscie sztywno tam jak ......mmmm..? ?)
Nie byłem, chyba w tym okresie było football factory w kinach, więc wolałem to. Moze i nie jest sztywno, ale nie jest to standardowa sztuka, jaką się wystawia na deskach teatru.
3. (teraz sam sobie zadaje pytania)A więc po ch*** się mądrzysz, że wiesz o teatrze wszystko?
A bo mam uraz jeszcze z dzieciństwa i pewnie mi to na całe życie zostanie. A wracając jeszcze do ławek, to nei poszedłem bo nie lubię musicali.
4. A co ty masz do ławek?
Proszę spojrzeć na mój avatarek, znaczy się twarz, wygląda tak, gdyż gdy byłem jeszcze małym plemniczkiem, to dostałem niechcący ławką w morde, znaczy się buzię i tak mi zostało do teraz.
5. Czy myślisz, że jak nie odpowiesz na jeszcze jedno pytanie, to twój post będzie za krótki?
No nie wiem, to zależy jak do tego podejść. Gdyż uważam, że się juz wypaliłem i niezależnie od objętość, mej wypowiedzi, wartość merytoryczna moich wypocin nie wzrośnie, a co więcej będzie leżeć na dość niskim poziomie. Również sens eschatologiczny tego wywiadu, pozostaje taki sam, czyli bardzo głęboki, jakby nei do zrozumienia dla zwykłego użytkownika mocy.
6. Nie sądzisz, że przesadzasz, czy cały czas jesteś obiektywny?
Oczywiście, gdyż obiektywność mojego podmiotu wywodzi się z filozofii typu toksa, w starożytnośći zapoczątkowanej przez Arystotelesa, poźniej kontynuowanej przez nurt postmodernistyczny, a w czasach nam bliższych powiązanej z osobą Kirdegarda.
Cytuj:
chodzenie do teatru w takim wypadku jest czymś oryginalnym
No wiesz co, w każdej komedii używają słowa "oryginalny", zamiast dziwny. Już ładniej brzmi: "zakręcony w pozytywny sposób".
No i o takiej długości i z takim sensem posty trzeba pisać!