Mike napisał(a):
Powod takiego zachowania byl bardzo prosty, "obaj" piszecie z tego samego IP to pierwsze, po drugie caly ten post co napisales wyzej o PFKSW, o mnie o Glujo to brenie.
Trudno zebym nie mial tego samego IP skoro ObiWanKenobi_ mieszka dokladnie w sasiednim pokoju - nie wierzysz - popytaj.
Mike napisał(a):
Myslales pewnie, ze bedziesz mogl anonimowo funkcjonowac na Holonecie, zakladajac drugie konto i pisac co Ci sie zywnie podoba, robiac sobie jaja? Niestety jak widzisz przeliczyles sie.
O tak, jasne, przeliczylem sie. Pomysl, zanim cos napiszesz. Zalozylem dwa konta i od kilku lat na jednym udaje bossa a na drugim mieszam ludzi z blotem. Dlugofalowy plan. Psssssss. Sam to wymysliles?
Mike napisał(a):
Jesli od wiekow nie wchodzisz na to forum to ciekawe skad wynika Twoje oburzenie dotyczace rzekomej zmiany postu uzytkownika "ObiWanKenobi_"? Nikt nie zmienial tresci Twojej wypowiedzi, w sumie w calosci powinna byc ona skasowana, ale nie uczynilem tego. Niech ludzie widza co ciekawego wnosisz do dyskusji, w koncu mamy wolnosc slowa.
No stad, ze ow sublokator przyszedl zakomunikowac mi ze ktos zmienil jego post wpisujac slow kilka o Glujo (wiem, bo widzialem go w pierwotnej wersji) A gdy rzucilem okiem na forum znalazlem Twoja wypowiedz Scherlocku.
Mike napisał(a):
Od teraz jesli bedziesz mial cos do powiedzenia, nie bedziesz juz musial sie ukrywac, Twoje drugie konto "ObiWanKenobi_" zostalo zdezaktywowane. Ciekawe czy w obecnej sytuacji starczy Ci rowniez wystarczajaco odwagi do pisania podobnych wypowiedzi?
No a Ty ciagle swoje. Nie przyszlo Ci do glowy ze kilka osob moze korzystac z tego samego lacza? To prawnie dozwolone - wystarczy uiscic stosowna oplate u providera. Wielki Pan Admin sie znalazl.