Witam wszystkich Fandomowiczów z Wrocka

Jest mi bardzo miło i przyjemnie w tym poście ogłosić iż dzisiaj na zakończeniu roku szkolnego w ZS 1 działa się rzecz następująca: Otóż w prezentacji podsumowującej całą działalność szkoły, pojawiła się wzmianka o naszym Fanklubie i o naszym działaniu na szkolnej majówce która była właściwie połączona z naszą Imperiadą. Po obejrzeniu prezentacji w moje ręce oficjalnie (chodź chamy pożałowali pewnie papieru i nie wydrukowali nam dyplomu) podziękowania za udział w imprezie szkolnej, za zapewnienie rozrywki szkole i dzieciakom, i za ujawnienie odrobiny świata Star Wars przybyłym tam gościom. Do tego otrzymałem uścisk dłoni Dyrekcji, nauczycieli, opiekunów naszego szkolnego wolontariatu i całej reszcie i przekazuje je wam moi kochani

. Bardzo im się podobało i nie mogli nas ominąć w tym podsumowaniu. Jestem z was ludziska dumny

Full lans i balans

Znaczy się wszystkim przybyłym którzy brali czynny udział w majówce przyznaję ze swojej strony dodatkowe + 40 do lansu, chociaż nie wiem co na to kierownictwo w osobie Wedge'a. Jeszcze raz wielkie dzięki. Wrocławski Fandom rulez