HoloNet.pl

forum fanów Star Wars
Teraz jest Cz 09 wrz 2010, 00:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: LV Spotkanie Fanów Gwiezdnych Wojen we Wrocławiu
PostNapisane: Wt 20 maja 2008, 20:25 

Morthal napisał(a):
Eh, mi niestety coś wypadło w ostatniej chwili i nie mogłem się zjawić :/

Bywa :) Na przyszłość warto żebyśmy mieli do Ciebie numer komórki, żeby nie czekać bez sensu ;)

Tylko wiedza jest niebezpieczna."

Scytalus, Mesjasz Diuny

Nie czytam ze zrozumieniem, bo nie lubię

Tytuł: Specjalne podziękowania...
PostNapisane: Pt 20 cze 2008, 20:55 

Witam wszystkich Fandomowiczów z Wrocka :D Jest mi bardzo miło i przyjemnie w tym poście ogłosić iż dzisiaj na zakończeniu roku szkolnego w ZS 1 działa się rzecz następująca: Otóż w prezentacji podsumowującej całą działalność szkoły, pojawiła się wzmianka o naszym Fanklubie i o naszym działaniu na szkolnej majówce która była właściwie połączona z naszą Imperiadą. Po obejrzeniu prezentacji w moje ręce oficjalnie (chodź chamy pożałowali pewnie papieru i nie wydrukowali nam dyplomu) podziękowania za udział w imprezie szkolnej, za zapewnienie rozrywki szkole i dzieciakom, i za ujawnienie odrobiny świata Star Wars przybyłym tam gościom. Do tego otrzymałem uścisk dłoni Dyrekcji, nauczycieli, opiekunów naszego szkolnego wolontariatu i całej reszcie i przekazuje je wam moi kochani :D. Bardzo im się podobało i nie mogli nas ominąć w tym podsumowaniu. Jestem z was ludziska dumny :) Full lans i balans :D Znaczy się wszystkim przybyłym którzy brali czynny udział w majówce przyznaję ze swojej strony dodatkowe + 40 do lansu, chociaż nie wiem co na to kierownictwo w osobie Wedge'a. Jeszcze raz wielkie dzięki. Wrocławski Fandom rulez :D

PostNapisane: Pt 20 cze 2008, 21:30 

Hehe, rewelacja :D Miło być docenionym, widać się podobało :) A i zabawa była świetna! Lans sypie się z kapelusza, z mojej strony raz jeszcze wielkie dzięki dla Azeriusa za podłapanie nam tej chałtury :D Oby tak dalej! Wrocław rulez :D

I BTW - Ki Adi, Barrahh => MY CHCEMY FILMU!!!!! :P

"SW fans are among the most negative, doom-saying whiners I've ever encountered.
Count on SW fans to take one statement and turn it into either a lie or a proclamation of disaster."
-- Randy Stradley

PostNapisane: Pn 23 cze 2008, 09:11 

HA ! miło, miło dziekujemy :mrgreen:
teoretycznie to powinniśmy się jeszcze raz wpakować na to zakończenie i odebrać podziekowania i zrobić borutę :twisted:

Wedge - staram się jak mogę z filmem :) ale jakoś tak wewnętrznie mi nie idzie :roll:

Gdyby każdy praktykował z niebem, ziemią i wszelkimi innymi rzeczami w taki sposób, w jaki to robią ludzie miecza, to wtedy cały wszechświat byłby pełen światła. - Chozan Shissai

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1