Przyznam, że zabiliście mi solidnego ćwieka tą wieścią, że jeszcze i Poznań, a może nawet Wawa, będą mieć we wrześniu jubileusz. Aż zacząłem się zastanawiać, czy nie przesunąć terminu śląskiej "rocznicy". Ale chyba jednak tego nie zrobię, to by pokomplikowało sprawy ponad miarę. Dlatego info dla zainteresowanych: nastawcie się jednak na ten wrzesień.
Za nami 48 SŚFSW - było bardzo udane wbrew moim przewidywaniom. Atmosfera była super, ludzie dopisali i w ogóle nie ma się do czego przyczepić. Napisałbym bardzo entuzjastyczny raport, gdyby nie to, że... zrezygnowaliśmy z raportów

Jak pisałem wcześniej, numerowane spotkania mają przerwę do sierpnia. W lipcu odbędzie się za to
Endor 2008, czyli ognisko na ranczu Banity. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że termin to
26 lipca. Na razie czekam, aż Banita wysmaruje jakiś oficjalny wątek w tej sprawie...
Poza tym w bólach rodzi się koncepcja owego jubileuszowego, 50-tego SŚFSW. Jakieś pomysły już są, może nawet uda się wprowadzić je w życie

Ale na razie za wcześnie, bym zdradzał szczegóły, bo jeszcze się nie uda i dupa będzie. Ale akcji na miarę majówki Bydgoszczy raczej nie oczekujcie